Kultakaivos.com sivuston omistaa LMA Gaming Ltd. (Kyproksen lakien mukaan toimiva osakeyhtiö).
Sivuston peleistä vastaa Aragon International Ltd. (jatkossa "yhtiö"), maltalainen yritys jonka rekisterinumero on C42296. Yhtiön toimisto on rekisteröity osoitteeseen 135, High street, Sliema SLM 1549, Malta. Yhtiö on täysin lisensoitu operaattori joka toimii Remote Gaming Regulations of Malta toimiluvalla, sekä Malta Gaming Authorityn (Maltan lotto ja peliviranomainen) säännösten alaisuudessa (MGA/CL1/408/2007 – myönnetty 17. elokuuta 2009, MGA/CL1/876/2013 – myönnetty 19 syyskuuta 2013, MGA/CL1/1000/2014 – myönnetty 20 elokuuta 2014, MGA/CL1/1142/2015 - myönnetty 28 tammikuuta 2016).

 
ASPIRE GLOBAL INTERNATIONAL LTD PRIVACY POLICY


Viimeksi tarkistettu: April 29th, 2018

JOHDANTO

Aspire Global International LTD, johon kuuluvat kaikki ”Ryhmän” alla mainitut kokonaisuudet mukaan lukien sen affiliaatit (kollektiivisesti, “Yritys” tarjoaa online-uhkapelipalveluita (kollektiivisesti, ”Palveluita”):
 • Omien Inhouse-brändiensä kautta (jokainen, “Inhouse-brändi”; yhdessä Yrityksen kanssa: ”Ryhmä”, ”me”, ”meidän” tai ”meitä”), ja
 • Kolmannen osapuolen brändit ja niiden affiliaatit (jokainen, "White Label -brändi").


 • Ryhmä on vahvasti sitoutunut turvaamaan käyttäjiensä (”Käyttäjä(t)” , ”sinä” tai ”sinun”) odotukset yksityisyydestä. Tämän mukaisesti olemme laatineet Tietosuojakäytäntömme, joka määrittää miten keräämme, paljastamme, ja suojaamme henkilökohtaisia tietojasi ja oikeuksiasi sekä kunnioitamme yksityisyyttäsi.

  Tämä Tietosuojakäytäntö opastaa sinua seuraavissa asioissa:  Suosittelemme sinua lukemaan Tietosuojakäytäntömme huolellisesti sekä hyödyntämään sitä päätöksissäsi. Käyttämällä Ryhmän web-sivuja, mobiilisovelluksia, muuta online-omaisuutta tai luomalla tilin Palveluidemme kautta, hyväksyt Tietosuojakäytäntömme.

  RYHMÄ

   Ryhmä sisältää seuraavat yritykset:

  • Aspire Global plc- Level G, office 1/5086, Quantum House, 75 Abate Rigord Street, Taw Xbiex XBX 1120, Malta
  • Aspire Global Limited- Suites 7B & 8B, 50 Town Range, GX11 1AA, Gibraltar
  • Aspire Global International LTD- 135, High street, Sliema SLM 1549, Malta
  • AG Communications LTD- 135, High street, Sliema SLM 1549, Malta
  • AG Software LTD- 135, High street, Sliema SLM 1549, Malta

  • Ryhmä tarjoaa Palveluita seuraavien sovellusten ja alustojen kautta (kollektiivisesti, “Alustojen”):
  • Internet-sivut;
  • Ladattavat sovellukset ja ohjelmistot ("Ohjelmisto"), kuten alkuperäiset sovellukset, joita jaetaan mobiilisovelluskaupoissa, sekä PC ja Mac -pöytäkoneille tarkoitetut ladattavat ohjelmistot;
  • Ei ladattavissa olevat online-sovellukset (esim. Flash-sovellukset, HTML5-sovellukset jne.);
  • Facebook-sovellukset; ja
  • White Label -brändit.


  MITÄ TIETOA KERÄÄMME

  Keräämme kahdenlaista tietoa Käyttäjiltämme:

 • Henkilökohtaiset tiedot

 • Ensimmäinen tietotyyppi on tietoa, joka tunnistaa normaalisti käyttäjän henkilöllisyyden. (“Henkilökohtaiset tiedot”). Kerättävä Henkilökohtainen tieto voi koostua seuraavista:

  • Rekisteröintitiedot: Kun avaat tilin, ja rekisteröidyt käyttämään Palveluitamme, sinua pyydetään antamaan tiettyjä tietoja itsestäsi, kun etunimi ja sukunimi, sähköpostiosoite, sukupuoli, syntymäaika, kotiosoite, puhelinnumero, ammatti etc.
  • Valtion myöntämä henkilöllisyystodistus: Joissain tapauksissa, sinua vaaditaan lähettämään kopio valtion myöntämästä henkilöllisyystodistuksestasi todentamisprosessia varten. Huomaathan, että tämä vaaditaan Palveluidemme tiettyjen ominaisuuksien yhteydessä.
  • Maksutiedot: Päästäksesi nauttimaan kaikista Palveluidemme toiminnoista (esim. vetojen asettamisesta, ostojen suorittamisesta, turnauksissa pelaamisesta jne.), sinulta kerätään maksutiedot, kuten luottokortin numero ja pankkitilin tiedot.

  • Vapaaehtoinen tieto: Keräämme myös tietoja, jotka voit antaa meille vapaaehtoisesti. Esimerkiksi, kun vastaat meidän sähköpostiviesteihimme, tai jaat lisätietoa itsestäsi käyttäessäsi Palveluitamme, kuten esim. pelien chat-toiminnon kautta.

  • Laitetiedot: Keräämme tietoa nettiyhteydestäsi sekä käyttämistäsi laitteista ja ohjelmistoista, jotka voivat tunnistaa sinut. Tällaisia ovat laitteiden ainutlaatuiset tunnistimet (esim. UDID, IMEI, MAC-osoite), selaimen tiedot, IP-osoite ja tiedot maantieteellisestä sijainnista.

  • Puhelinsoitot: Nauhoitamme ja valvomme puhelinsoittoja asiakaspalveluumme koulutus -ja/tai turvallisuussyistä.

  • Sosiaalinen media: Kun rekisteröidyt sosiaalisen median tilisi kautta (kuten Facebook-tilisi), käyttääksemme Palveluitamme tai yhdistät siihen pelitilisi, niin saamme sosiaalisen median tililtäsi perustiedot, kuten nimesi, syntymäaikasi, profiilikuvasi ja kaverilistasi, profiilikuvasi sekä tiedon, jonka olet julkisesti jakanut tililläsi.

  • Lisäksi, ”Kutsu kaveri”-toimintoa käyttämällä voit kutsua ystäviäsi käyttämään Palveluita. Mikäli henkilö hyväksyy kutsusi, saatamme saada häneltä henkilökohtaisia tietoja, kuten nimen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja syntymäajan. Käytämme näitä tietoja täällä mainittuihin tarkoituksiin, ja annamme niitä kolmansille osapuolille ainoastaan tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti.

  • Tiedot, joita keräämme kolmansilta osapuolilta: Keräämme henkilökohtaisia tietoja kolmannen osapuolen palveluntarjoajilta, kuten luottohistorian luottoyhtiöiltä tai muuta taloudellista tietoa, joka on asiaankuuluvaa Palveluidemme käyttöön liittyen. Tarvitsemme näitä tietoja myös todentaaksemme henkilöllisyytesi, sekä ehkäistäksemme petollista tai laitonta toimintaa.


 • Ei-henkilökohtaiset tiedot
  Toinen tietotyyppi on Käyttäjien antamaa tunnistamatonta tietoa, joka on saatavilla Käyttäjän käyttäessä Palveluita (Ei-henkilökohtainen tieto).

  Ei-henkilökohtainen tieto koostuu teknisistä tiedoista ja kerätyistä käyttötiedoista. Se voi sisältää tietoa mm. käyttöjärjestelmästä, selaintyypistä, näytön resoluutiosta, selaimen ja näppäimistön kielestä, Käyttäjän ”click-stream”-tiedoista ja toiminnoista Palvelussa sekä ajasta, jonka käyttäjä käytti vierailuun Palveluissa jne.

  Epäilysten välttämiseksi, kaikkea henkilökohtaiseen tietoon yhdistettyä Ei-henkilökohtaista tietoa pidetään henkilökohtaisena tietona, niin kauan kuin yhteys tai linkitys on olemassa.

  Ei-henkilökohtaisen tiedon tyypit, joita keräämme sinulta tai sinusta:
  • Tekninen tieto: Lisätäksemme Palveluiden toimivuutta, ja tarjotaksemme sinulle paremman käyttäjäkokemuksen, keräämme laitteesi lähettämää teknistä tietoa mukaan lukien ohjelmiston tietoja (esim. laitteesi selaintyypin ja käyttöjärjestelmän, kielisuosituksen, vierailuajan sekä websivuston domain-nimen, jonka kautta yhdistit Palveluihin jne.).

  • Pelitiedot: Tallennamme pelitietosi mukaan lukien mm. talletuksesi, panostuksesi, bonuksesi, peli-istuntosi keston ja korkeimmat pisteesi. Saatamme myös jakaa ja julkaista tällaista tietoa millä tahansa Alustoistamme.

  • Laite -ja yhteystiedot: Jos lataat laitteellesi ohjelmiston, saatamme kerätä tietoa käyttämästäsi laitteesta turvallisuus -ja petoksenestämissyistä. Saatamme kerätä tietoa liittyen toiseen ohjelmistoon, joka on käynnissä samanaikaisesti käyttämäsi ohjelmiston kanssa. Tällaisia voivat olla petolliseen toimintaan liittyvät ohjelmistot (esim. robotit, malware-ohjelmistot jne.). Lisäksi saamme tiedon, jos yhteytesi on muodostettu VPN:n tai proxyn kautta.

  • Analyyttinen tieto: Keräämme tietoa Palveluidemme käytöstäsi, kuten sovellusten käytöstä, logitiedostot, käyttöaktiivisuus (esim. katsellut sivut, tietyillä sivuilla vietetyn ajan keston, online-selaaminen, klikkaamiset ja toiminnot jne.). Tämä tieto kerätään muiden tietojen yhteydessä, ja sen tarkoitus on kartoittaa mahdollisia virheitä ja bugeja, sekä tutkia analyyttisessa mielessä Palveluidemme käyttöäsi.

  • Anonyymi tieto: Kun käytät Palveluitamme, saatamme tehdä saamastamme tiedosta myös anonyymia, jolloin siitä ei itsestään henkilökohtaisesti tunnistaa sinua. Tällaisten tunnistamattomien tietojen käyttö ja paljastaminen ei liity Tietosuojakäytäntömme asettamiin rajoituksiin, ja saatamme antaa tätä tietoa muille ilman rajoituksia mihin tahansa tarkoitukseen, kuten mainostus -tai markkinointitarkoituksiin,  • ALAIKÄISET

   Palvelut eivät ole suunniteltu tai suunnattu alle 18-vuotiaille henkilöille, tai henkilöille, jotka eivät ole lakisääteisesti ikänsä puolesta (Mikä tahansa lain puolesta oikeutettu ikä) oikeutettuja käyttämään Palveluita. Mikäli et ole lain mukaan täysi-ikäinen, sinun ei tule ladata ohjelmistojamme tai käyttää Palveluitamme eikä antaa meille Henkilökohtaisia tietojasi.

   Pidätämme oikeuden pääsyyn kaikkiin keräämäämme Henkilökohtaisen tietoon sinusta, sekä todentaa tämän tiedon. Kun tietoomme tulee, että käyttäjä, joka ei ole lain mukaan täysi-ikäinen, jakaa kanssamme tietoja, voimme hylätä nämä tiedot. Mikäli sinulla on syy epäillä, että alaikäinen on jakanut kanssamme tietoja, ole ystävällisesti yhteydessä osoitteeseen support@Kultakaivos.com.

   KUINKA KÄYTÄMME KERÄTTYÄ TIETOA

   Käytämme Henkilökohtaisia tietojasi alla mainittuihin tarkoituksiin:
  • Tilisi avaamiseen, hallintaan ja päivittämiseen;
  • Tarjoamaan ja toteuttamaan palveluita (kuten vedonlyönti ja maksujen käsittely);
  • Kommunikointiin kanssasi, ja pitämään sinut ajan tasalla Palveluidemme viimeisimmistä päivityksistä sekä erikoistarjouksista;
  • Markkinoimaan Palveluitamme (katso lisää “Markkinoin” alta), sekä tarjoamaan sinulle mainontaa mukaan lukien pelikäyttäytymiseesi liittyvistä tarjouksista;
  • Analyyttisiin, tilastollisiin ja tutkimustarkoituksiin parantaaksemme Palveluidemme laatua tehdäksemme niistä sinulle mahdollisimman helppokäyttöisiä (kuten raporttien kerääminen Palvuidemme tiettyjen ominaisuuksien käytöstä);
  • Asiakassuhteiden hallintaan, sekä huomaamaan ongelmia ja tarjoamaan apua Palveluidemme käytön kanssa, kun otat meihin yhteyttä;
  • Kehittämään Palveluidemme laatua ja muokataksemme niitä mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi saadun tiedon mukaan;
  • Tarjoamaan sinulle vastuullisen pelaamisen ympäristön;
  • Kommunikoidaksemme kanssasi, ja vastataksemme pyyntöihisi Käyttäjän oikeutesi mukaisesti;
  • Tunnistaaksemme sinut ja antaaksemme sinulle pääsyn Palveluidemme tiettyihin ominaisuuksiin;
  • Huomataksemme ja ehkäistäksemme kaiken petollisen tai laillisen toiminnan tai minkä tahansa muun toiminnan, joka vaarantaa tai vaikuttaa negatiivisesti Palveluidemme käytön rehellisyyteen, mukaan lukien Palveluidemme käyttöösi liittyvien riskien tunnistaminen.
  • Tutkiaksemme sääntöjemme ja Käyttösopimuksen rikkomisia sekä vahvistamaan sääntöjämme ja Käyttösopimusta;
  • Tutkiaksemme ja ratkaistaksemme riidat, joita saattaa syntyä käyttäessäsi Palveluitamme; ja
  • Kuten laki vaatii (Know Your Customer ("KYC") ja rahanpesun estämiseen liittyvät säännöt), tai muiden valtion viraomaisten vaatimiin tarkoituksiin pystyäksemme antamaan heille tiedot tarvittaessa heidän pyynnöstään.


  • MARKKINOINTI

   Ryhmä käyttää Henkilökohtaisia tietojasi kuten nimeäsi, kotiosoitettasi, puhelinnumeroasi jne., itse tai käyttämällä kolmannen osapuolen alihankkijoita markkinointitarkoituksiin. Tällaisia voivat olla Palveluitamme, tuotteitamme, web-sivujamme sekä sovelluksiamme koskevan promootiomateriaalin lähettäminen, joka liittyy: (i)muihin yrityksiin Ryhmän sisällä; (ii) White Label -brändeihin; tai (iii) Ryhmän liikekumppaneihin ja affiliaatteihin (kollektiivisesti: ”Markkinointiaffiliaatit”), ja jonka uskomme kiinnostavan sinua.

   Saatamme myös jakaa ja paljastaa Henkilökohtaisia tietoja Markkinointiaffiaattiemme kanssa lähettääksemme sinulle erilaisia markkinointitarjouksia, joiden me tai Markkinointiaffiliaattimme, uskomme olevan sinulle asiaankuuluvia. Markkinointiaffiliaattimme voivat käyttää näitä Henkilökohtaisia tietoja erilaisiin markkinointitapoihin, joita voivat olla sähköposti, posti, SMS tai puhelinmarkkinointi

   Voit kieltää meitä, liikekumppaneitamme tai Markkinointiaffiliaattejamme, lähettämästä sinulle tarjouksia ottamalla yhteyttä osoitteeseen support@Kultakaivos.com. Huomaathan, että vaikka poistaisit itsesi postituslistaltamme, saatamme edelleen lähettää sinulle tietoa Palveluitamme koskevista päivityksistä ja ilmoituksista.

   KENEN KANSSA JAAMME TIETOA

   Me emme vuokraa, myy tai jaa Henkilökohtaisia tietojasi kolmansien osapuolten kanssa (“Vastaanottajat”) paitsi tässä Tietosuojakäytännössä kuvaillulla tavalla. Henkilökohtaiset tiedot annetaan Vastaanottajille vain, kun niitä erillisesti vaaditaan tiettyihin tarkoituksiin, joista on kerrottu tässä Tietosuojakäytännössä.
   Jaamme Henkilökohtaista tietoa minkä tahansa seuraavien vastaanottajien kanssa:
  • White Label -brändit, mukaan lukien minkä tahansa korvaava palveluntarjoajan, jota White Label -brändi saattaa käyttää (jos saatavilla);
  • Ryhmään kuuluvat Yritykset sekä muut liitetyt yritykset;
  • Alihankkijat ja kolmannen osapuolten palveluntarjoajat, kuten myös heidän alihankkijansa, joka saattaa esimerkiksi sisältää (mutta ei rajoitu) cloud-palveluita, markkinointiaffiliaatteja, henkilöllisyyden todentamis- ja petoksenestopalveluita, sekä muita tiedon todentajia.
  • Luottokorttiyhtiöt;
  • Maksupalvelun tarjoajat, maksunvälittäjät ja pankit;
  • Ketkä tahansa kolmannet osapuolet, jotka tarjoavat palveluita liittyen Inhouse-brändin tai White Label -brändin toimintaan tai proomootioihin (jos saatavilla);
  • Ketkä tahansa kolmannet osapuolet, jotka järjestävät tapahtumia tai turnauksia minkä tahansa Ryhmään kuuluvan yrityksen kanssa tai puolesta;
  • Hotellit ja lentoyhtiöt (liittyen tapahtumiin tai promootioihin);
  • Tilintarkastat, urakoitsijat tai neuvonantajat, jotka liittyvät Ryhmän liiketoimintaan;
  • Ketkä tahansa kolmannet osapuolet, jotka tutkivat, huomaavat tai ehkäisevät petollista tai laitonta toimintaa (esim. valtion viranomaiset, poliisi, pankit, tai muut tutkivat järjestöt);
  • Lupaviranomaiset ja hallituksen sääntelyelimet liittyen voimassa oleviin lakeihin ja sääntöihin:
  • Mahdolliset minkä tahansa Ryhmän yrityksistä tai White Label -brändien sijoittajat tai ostajat (jos saatavilla), tai yrityskaupan tapahtuessa (esim. osuuden myyminen yrityksestä, fuusio, uudelleenjärjestely, konkurssi, vakauttaminen tai varojen myynti tai rahan siirtäminen operaatioon) liittyen mihin tahansa Ryhmän yritykseen (tässä tapauksessa hankkiva yritys tai siirronsaaja odottaa olevansa oikeutettu pääsemään tietoihin tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti)
  • Tässä Tietosuojakäytännössä listattujen tarkoitusten lisäksi, jaamme Henkilökohtaista tietoa näiden Vastaaottajien kanssa myös seuraavissa tarkoituksissa:
  • Tiedon varastoiminen meidän osaltamme, esimerkiksi cloud-palveluntarjoajien käyttö;
  • Tiedon käsittely auttamaan meitä prosesseissamme (esim. maksunkäsittelyt ja talletukset; pääsysi todentaminen; toimintamme tarkastaminen; petollisen tai laittoman toiminnan huomaaminen ja ehkäiseminen );
  • Tutkimusten, teknisten diagnoosien ja analyysien suorittaminen;
  • Kommunikointi ja kohdemainonta, kuten myös proomotio- ja tietomateriaali; markinnointisääntöjemme mukaisesti (näe alapuolella, "Markkinoinin" alla ); ja
  • Milloin tahansa, kun uskomme, että tietojen paljastaminen on hyväksi suojelemaan oikeuksiamme tai laillisia vaatimuksiamme, vahvistamaan sääntöjämme (mukaan lukien Käyttäjäsopimus ja Tietosuojakäytäntö), suojelemaan sinun ja muiden turvallisuutta, tutkimaan ja estämään petoksia, turvallisuussyihin vedoten tai liittyen mihin tahansa tekniseen ongelmiaan.


  • KANSAINVÄLINEN TIEDONSIIRTO

   Koska toimimme maailmanlaajuisesti, saattaa olla tarpeellista siirtää Henkilökohtaiset tietosi Euroopan Unionin ulkopuolisiin maihin. Tietosuoja ja muut lait eivät näissä maissa ole välttämättä yhtä kattavia kuin Euroopan Unionissa.
   Teemme parhaamme varmistaaksemme, että Henkilökohtaiset tietosi pysyvät suojattuna Tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Tässä käytämme apuna sopimusta, jonka teemme (sopimuksen tiedonsiirtoon liittyvät liittyvät pykälät, jonka asiaankuuluvat tahot ovat hyväksyneet) tai muita keinoja (kuten varmistamalla, että toimintavalmiudet riittävät takaamaan tietosuojan).

   KOLMANNEN OSAPUOLEN JÄLJITYSTEKNIIKAT

   Kun vierailet tai kirjaudut Palveluihimme (esimerkiksi, kun vierailet web-sivuillamme), käytämme (ja hyväksymme kolmansien osapuolten käyttävän) web-jäljitteitä, evästeitä, pikseleitä, skriptejä, tunnisteita ja muita tekniikoita ("Jäljitystekniikat").

   Jäljitystekniikat antavat meidän automaattisesti kerätä tietoa sinusta sekä online-käyttäytymisestäsi, kuten myös laitteestasi (esimerkiksi tietokoneestasi tai mobiililaitteestasi) erilaisiin tarkoituksiin, kuten parantaaksemme navigointiasi Palveluissamme, parantaaksemme Palveluidemme suoritustasoa ja tehdäksemme Palveluidemme käyttökokemuksestasi mahdollisimman hyvän. Käytämme tätä tietoa tilastojen keräämiseen Palveluidemme käytöstä, analyysien suorittamiseen, ja tarjotaksemme sisältöä, joka on räätälöity mielenkiinnon kohteittesi mukaiseksi, sekä hallitaksemme Käyttäjille, mainostajille, julkaisijoille ja yhteistyökumppaneille suunnattuja palveluita.
   Voimme myös antaa kolmansien osapuolten kerätä sinusta tietoa jäljitystekniikoiden avulla. Voit käydä lukemassa asiasta lisää seuraavan linkin kautta Evästeiden käyttö. Evästeiden käyttö.

   KOLMANNEN OSAPUOLEN PALVELUT

   Kun käytät Palveluitamme, sinua vastaan saattaa tulla linkkejä kolmannen osapuolen web-sivuille, palveluihin tai sovelluksiin. Pidä mielessä, että tämä Tietosuojakäytäntö ei ole voimassa minkään kolmannen osapuolen web-sivulle, palveluun tai sovellukseen, vaikka ne olisivat saatavilla, ladattavissa tai muulla tavalla jaettu Palveluiden kautta.
   Ole tietoinen siitä, että kolmannen osapuolen web-sivut, palvelut sekä sovellukset ovat itsenäisiä Ryhmästä. Emme ota vastuuta yksityisyyteen littyvistä asioista tai mistä tahansa muista oikeudellisista asioista kolmansien osapuolten web-sivuja ja/tai palveluita koskien. Suosittelemme sinua lukemaan huolellisesti tietosuojakäytännön ja käyttöehdot kolmansien osapuolten web-sivuilta ja/tai palvelusta, koska nämä ovat heidän eikä meidän sääntömme, ja ovat voimassa aina, kun käytät kolmansien osapuolten palveluita.
   Sinun täytyy aina tarkistaa huolellisesti yksityisyyteen liittyvät käytännöt ennen kuin annat Henkilökohtaisia tietoja kolmansille osapuolille.
   Otat tietoisesti ja vapaaehtoisesti vastaan kaikki riskit, jotka liittyvät mihin tahansa kolmannen osapuolen web-sivun, palvelun tai sovelluksen käyttöön. Suostut siihen, että me emme kanna vastuuta kolmansien osapuolten sivustojen toiminnasta, ja niiden käytöstäsi.

   HENKILÖKOHTAISEN TIEDON SÄILYTYS

   Mikäli olet rekisteröinyt tilin Palveluidemme kautta, Ryhmä säilyttää Henkilökohtaiset tietosi niin kauan kuin tilisi on aktiivinen. Lisäksi Ryhmä säilyttää Henkilökohtaiset tietosi määrätyn lisäajan verran täyttääkseen lainmukaiset velvoitteet ja säännöt, joihin kuuluvat voimassa olevat uhkapelilainsäädännöt, KYC sekä rahanpesun vastaiset säännöt.
   Tämän lisäksi, Ryhmä saattaa säilyttää Henkilökohtaisia tietojasi pidempien jaksojen ajan, mikäli Ryhmä katsoo sen laillisessa mielessä tarpeelliseksi, kuten ehkäistäkseen mahdollisia petoksia sekä kirjanpidon takia.

   SINUN OIKEUTESI

   Voit ottaa meihin koska tahansa yhteyttä osoitteeseen support@Kultakaivos.com, ), ja pyytää:
   1. Pääsyä kaikkeen sinun liittyvään Henkilökohtaiseen tietoon, tai sen poistamista;
   2. Muuttamaan tai päivittämään Henkilökohtaisia tietojasi (esimerkiksi, mikäli huomaat, että Henkilökohtainen tietosi on väärää, saatat joutua pyytämään sen muuttamista tai poistamista). Huomaathan, että saatat myös pyytää meitä korjaamaan Henkilökohtaisia tietojasi (paitsi tapauksissa, jossa tieto täytyy pitää alkuperäisessä muodossaan voimassa olevien lakien ja sääntöjen mukaan);
   3. Meitä rajoittamaan tai lopettamaan Henkilökohtaisen tietosi käytön;
   4. Meitä lähettämään sinulle vapaaehtoisesti antamamme tiedon koneellisesti luettavassa muodossa.
   Huomaathan, että nämä oikeudet eivät ole ehdottomia, ja pyynnöt ovat riippuvaisia laillisista vaatimuksista mukaan lukien uhkapelilainsäädännöt, muut lainsäädännöt sekä raportointiin ja dokumenttien säilytykseen liittyvät velvoitteet. Saatamme koska tahansa myös korjata, täydentää, tai poistaa epätäydellisen tai epätarkan tiedon omalla päätöksellämme, omien sääntöjemme mukaisesti.

   KUINKA PIDÄMME TIETOSI SUOJASSA

   Pidämme hyvää huolta Palveluidemme toteuttamisesta ja turvallisuudesta sekä antamistasi tiedoista. Olemme asettaneet asiaankuuluvat fyysiset ja tekniset suojakeinot estämään luvatonta pääsyä tietoihin ja pitämään yllä tietoturvaa, sekä käytämme oikein tietoa jonka olemme keränneet netin kautta. Nämä suojakeinot vaihtelevat perustuen keräämämme ja varastoimamme tiedon arkaluonteisuuteen.
   Toteutamme seuraavia alan määräämiä toiminta- ja valvontatapoja varmistaaksemme, että käyttäjiemme tieto pysyy turvassa:
  • Turvallinen verkon topologia, joka estää tietoihin tunkeutumisen sekä palomuurijärjestelmä
  • Salattu viestintä;
  • Tunnistautumis- ja pääsykontrolli;
  • Ulkoiset ja sisäiset tarkastukset; jne.

  • Vaikka toteutamme asiaankuuluvia toimintatapoja suojataksemme tiedon, emme voi olla vastuussa sellaisten henkilöiden toiminnasta, jotka onnistuvat saamaan luvattoman pääsyn Palveluihin tai väärinkäyttävät niitä. Emme takaa, tuo julki tai vihjaa, että ehkäisemme tällaisen pääsyn.

   MUUTOKSET TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖN

   Pidätämme oikeuden muuttaa tätä Tietosuojakäytäntöä milloin tahansa, joten käy tällä sivulla usein. Ilmoitamme merkittävistä muutoksista tähän Tietosuoja käytäntöön Palveluissa ja/tai lähetämme sinulle sähköpostin liittyen näihin muutoksiin meille antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Nämä muutokset tulevat voimaan seitsemän (7) päivän kuluttua ilmoituksesta, joka on tehnyt millä tahansa edellä mainitulla tavalla. Muuten, kaikki muut muutokset tähän Tietosuojakäytäntöön ovat voimassa “Viimeksi tarkistettu”-päivämäärästä lähtien, ja jatkamalla Palveluiden käyttöä tämän päivämäärän jälkeen hyväksyt ja sitoudut näihin muutoksiin.

   KUINKA OTTAA MEIHIN YHTEYTTÄ

   Mikäli sinulla on yleisiä kysymyksiä Palveluista tai tiedosta, joita keräämme sinusta, sekä siitä kuinka käytämme sitä, ota meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen support@Kultakaivos.com, tai lähetä kirje osoitteeseen:
  • Kultakaivos.com
  • Attn: Data Protection Officer
  • 135, High street, Sliema SLM 1549, Malta
  • DPO@aspireglobal.com
   Yritämme parhaamme vastataksemme sinulle mahdollisimman nopeasti. Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa. Jos olet tyytymätön vastaukseemme, voit ottaa yhteyttä tietoturvaa valvovaan viranomaiseen.
   The Platforms are operated by:
  • Kultakaivos.com
  • Attn: Data Protection Officer
  • 135, High street, Sliema SLM 1549, Malta
  • DPO@aspireglobal.com

   ASPIRE EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ   Tarkistettu: 3.toukokuuta 2018

   Johdanto

 • Kun vierailet tai kirjaudut operoimillemme web-sivustoille tai sovelluksiin, tai kun olet vuorovaikutuksessa sisältömme kanssa (“Palvelut”), käytämme (ja sallimme kolmansien osapuolten käyttävän) web-jäljitteitä, evästeitä, pikseleitä, skriptejä, tunnisteita, API- sekä muita tekniikoita("Jäljitystekniikat").

  Jäljitystekniikat sallivat meidän automaattisesti kerätä tietoa sinusta, online-käyttäytymisestäsi sekä laitteestasi (esimerkiksi tietokoneesi tai mobiililaitteesi), parantaaksemme navigointiasi Palveluissamme, parantaaksemme Palveluidemme suoritustasoa ja tehdäksemme Palveluidemme käyttökokemuksestasi mahdollisimman hyvän. Käytämme tätä tietoa tilastojen keräämiseen Palveluidemme käytöstä, analyysien suorittamiseen, ja tarjotaksemme sisältöä, joka on räätälöity mielenkiinnon kohteitteisi mukaiseksi, sekä hallitaksemme Käyttäjille, mainostajille, julkaisijoille ja yhteistyökumppaneille suunnattuja palveluita.

  Voimme myös antaa kolmansien osapuolten kerätä sinusta tietoa Jäljitystekniikoiden avulla.


  Mitä evästeet ovat?

  Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja (koostuen pelkästään kirjaimista ja numeroista), joita web-palvelin asettaa tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi, kun vierailet web-sivulla. Evästeen käyttö tekee Palvelustamme käyttäjäystävällisemmän, esim. kun se muistaa kielisuosituksesi ja muut asetuksesi. Saat lisätietoa evästeistä osoitteesta all about cookies

  Evästeitä käytetään laajasti saamaan web-sivut toimimaan mahdollisimman tehokkaalla tavalla. Evästeiden käyttö auttaa sinua siirtymään sivulta toiselle tehokkaasti. Evästeet muistavat suosituksesi, ja tekevät sinun ja Palveluiden välisestä vuorovaikutuksesta sulavampaa ja tehokkaampaa. Evästeitä käytetään netissä myös siihen, että näkemäsi mainokset ovat mielenkiintosi kohteiden mukaista.